Programajánlatunk

Bakonyi túra

Bakonyi túra

A Bakonyról elsőként a természet jut eszünkbe. Hegyek és erdők - szépségek és rejtelmek. A gyönyörű és megnyugtató táj látványa. A friss levegő, a hegyi patakok, a tovasurranó állatok nesze. Itt a lehetőség: ismerjük meg!Sokoró vidék

Sokoró vidék

A Sokoró dombvidék lenyugözo szépségu vidék. A környék erdeiben zöld jelzésu turistaút kanyarog. Kirándulásaink alakalmával érdemes a vidéket gyalogosan, kerékpárral esetleg lóháton felfedezni.

 


Győri állatkert, állatsimogatóval

Győri állatkert, állatsimogatóval

Az állatbemutatás mellett a kert egyéb kulturális és sportrendezvények helyszíne is és az oktató-nevelő tevékenység színtere is egyben.
Ez teszi különösen vonzóvá az állatkertet a családok számára, mint legjobb családi program.


Tappancs játszóház

Tappancs játszóház

Győr, Jókai u. 1.

 

 

 


Vaskakas Bábszínház

Győri állatkert, állatsimogatóval

A győri színházi kultúra része az 1991-ben önállóvá lett Vaskakas Bábszínház. Ahogy a közismert győri legendában a vasból készült lélektelen jószág életre kelt, úgy elevenedik meg a bábművészek kezében az élettelen báb.
Kocsis Rozi vezetésével szépséges meséket nevetős-síros igaz történeteket játszanak el a gyerekeknek és a felnőtteknek. Ugyanazzal a művészi elszántsággal, szabadsággal és álmodozó kedvvel húzzák kezükre a bábokat, kezelik a marionett zsinórokat, mint a vásári bábjátékos őseik.

Színház látogatás - Győri Nemzeti Színház

Színház látogatás - Győri Nemzeti Színház

Napjainkban a színháznak új kihívások elé kell néznie. Nem elég csupán önmagát reprodukálnia, egy új évadban új ruhába öltöznie, hanem válaszolnia kell arra az alapvető kérdésre, hogy miért is létezik tulajdonképpen. A Győri Nemzeti Színház egyik legnagyobb értéke: a közönsége.


Győri balett

Győri balett

Egy együttes, amely örömöt ad, megrendít, elkápráztat, megnevettet. Az együttesnek jól cseng a neve Strassburgtól, Csikszeredáig, Münchentől Isztambulig. A győri közönség nagyon szereti.

 


Tenisz, squash

Tenisz, squash

Sportolási lehetőségek (tenisz, fallabda, konditerem, bowling) és wellness szolgáltatások (szauna, szolárium, masszázs) széles körével, igényes környezetben várjuk a kikapcsolódni vágyókat!

 


 

1  |  2  |  3

Fizessen bankkártyával!

Fizessen bankkártyával

Megközelítés

Magyarország fővárosától, Budapesttől 120 km-re a szigetköz bejáratánál, Győrtől 6 km-re az 1-es főúton Hegyeshalom felé található Abda.
Tovább >>Nagyobb térképre váltás

Kövess minket!

facebook twitter

Galéria

Főoldal | Rólunk | Házirend | Áraink | Albérlet | Wellness ajánlatunk | Szállásfoglalás | Galéria | Kapcsolat