Programajánlatunk

Győr nevezetességeinek megtekintései

Győr nevezetességeinek megtekintései

Magyarország muemlékekben második leggazdagabb vidéki városa a barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül elnyerte a muemlékvédelem Európa-díját. A történelmi korokat idézo templomok, paloták, múzeumok, jellegzetes sarokerkélyek, szuk közök belvárosi sétára invitálják a látogatót.

Strandolási, gyógy- és élményfürdői ajánlat Győrben

Strandolási, gyógy- és élményfürdői ajánlat Győrben

A találkozások fürdője a család minden tagját várja: az élményfürdő szórakozást kínál, a termál a rehabilitációt, a gyógyulást, a rekreációt szolgálja.

 


Szaunakert

a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdőben
Szauna kert

A szaunakertben a legfejlettebb technikával felszerelt szaunák és gőzkabinok (összesen 7) fogadják a fürdőzőket. A szolgáltatáshoz tartozik a pezsgofürdő, külső és belső merülőmedence.
Lipóti strandfürdő

Lipóti strandfürdő

2002 nyarán nyitotta meg kapuit az a felújított, kibővített termálfürdő, mely megjelenésében és technikájában is Magyarország egyik legmodernebb fürdője. Látogasson el hozzánk, ismerje meg a csodálatos fürdőt, vegye igénybe szolgáltatásainkat, töltse nálunk a pihenésre, kikapcsolódásra szánt idejét.


Pannonhalmi apátság

Pannonhalmi apátság

Mindannyian vendégek vagyunk ebben a világban és egymás életében. Az a szerzetesi tapasztalat, amely a bencés monostorok vendégfogadását mindmáig meghatározza, különös gonddal veszi körül a vendéget.Lébényi templom

Lébényi templom

A lébényi templom vagy hivatalos nevén Szent Jakab apostol plébániatemplom a Győrtől mintegy húsz kilométerre fekvő nagyközség, Lébény országos hírű nevezetessége. A román stílusban épült templom Magyarország egyik legjelentősebb középkori építészeti emléke.


Extreme Vízisí és Strand - Ikrényi-tó

Extreme Vízisí és Strand - Ikrényi-tó

>A nemzetközi szabványoknak megfelelő, 800m hosszú, négyszög alaprajzú pálya, amin egy slider, és egy kicker található. A működési sebesség általában 30 km/h, de akár 60 km/h-ra is van lehetőség, profi wakeboardosok számára. A 10 méter magasan futó kábelt villanymotor hajtja, igy teljesen környezetbarát, és működése sem kelt különösebb zajt...

Zirci arborétum

Zirci arborétum

Az Arborétum világszinten jegyzett fáskert-gyűjtemény. Nem az Ős-Bakony része, hanem előrelátó emberek alkotása. A 20 ha-os Arborétumot a Ciszterci Apátság alapította a Bakony fafajtáinak, lágyszárú növényeknek a megmentésére. Az Arborétum a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság kezelésében van. Magyarország legmagasabban fekvő élőfagyűjteménye.

Pápai kékfestő múzeum

Kirándulás a Balatonra

A 18. század második felében a hazánktól nyugatra eso területeken a textiliparban és a festomesterségben munkaero-felesleg képzodött. Ezért az egyéni vándorutak és családi áttelepülések egyaránt növelték a magyarországi kékfesto mesterek számát. Így kerültek Magyarországra a Kluge család osei a szászországi Sorauból (Zary, Lengyelország), magukkal hozva a textilnyomás új eljárását, a rezervnyomású hideg indigócsávás festést.

Cseszneki lovagvár

Cseszneki lovagvár

A Bakony hegységében elbújva, egy sziklaszirten láthatóak Csesznek várának festői kőfalai.
Az 1970-es évek óta vallatják romjait a régészek, egyúttal helyreállítási munkákat végezve a csodálatos tájban emelkedő cseszneki váron.

 

 

 
1  |  2  |  3

Fizessen bankkártyával!

Fizessen bankkártyával

Megközelítés

Magyarország fővárosától, Budapesttől 120 km-re a szigetköz bejáratánál, Győrtől 6 km-re az 1-es főúton Hegyeshalom felé található Abda.
Tovább >>Nagyobb térképre váltás

Kövess minket!

facebook twitter

Galéria

Főoldal | Rólunk | Házirend | Áraink | Albérlet | Wellness ajánlatunk | Szállásfoglalás | Galéria | Kapcsolat