Házirend
Szállásfoglalás:

A szállásfoglalás levélben vagy e-mailen, és 40 % foglaló befizetésével történik.
Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni. A befizetett foglalóról kérjük magukkal hozni a befizetést igazoló okmányokat.

Bejelentkezés / Kijelentkezés:
A szállást az érkezés napján 15:00-tól lehet elfoglalni. Az érkezéskor kérjük olvassa el a tájékoztatót és töltse ki a bejelentkezőlapot. Az utolsó lefoglalt éjszaka után délelőtt 10.00-ig kell kiköltözni. Amennyiben 10 óráig a Vendég nem jelentkezik ki, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat.
Fizetés:
A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
Parkolás és belső közlekedés:
Egy apartmanhoz egy parkoló grátisz ezen felül minden autó után 1500 Ft/nap. Az autót kizárólag a kijelölt parkolóban lehet elhelyezni. A közlekedési úton és a füvön megállni tilos.
Üdülési szabályzat:
A vendégházban a dohányzás mellőzését kérem!
Dohányzás az udvaron a kijelölt helyen lehetséges.
Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, a lépcsőházban és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.
A házban levő bármilyen üzemzavart, vagy valamely berendezés hibás működését, tönkremenetelét azonnal jelenteni kell.
Az apartmanok berendezését a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a Vezetőség engedélyével lehet. Az érkezéskor és induláskor az apartmanokat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, a károkat a Vendéggel a helyszínen téríttetjük.
A vendégek nyugalmának biztosítása miatt, a vendégházban 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.
Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.
Bár a vendégház bekerített magánterület, felhívjuk a Vendég figyelmét a ház és az autó mindenkori bezárására. A Vezetőség nem vállal semmilyen felelősséget az értékek elvesztése vagy lopás esetén.
A gyermekeknek a sportpálya használata csak szülői felügyelet mellett ajánlott.
A Vezetőség nem vállal felelősséget az esetleges balesetekért. Bármilyen programon való részvétel kizárólag a Vendég felelőssége.
A vendégházban a Vendégeknek lehetőségük van látogatók fogadására. A nyitvatartáson túl maradó vendégeknek a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.

A Vezetőség fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő Vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítsa.

A Vezetőség semmilyen felelősséget nem vállal, és kártérítés megfizetésére nem kötelezhető természeti csapás, tűz, illetve önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért. (pl. áramszünet).

A Vezetésnek jogában áll azonnali hatállyal a vendégházból eltávolítani azt a Vendéget, aki nem tartja be a rendszabályzatot, vagy viselkedésével zavarja a többi szállóvendéget.

Foglalja le apartmanját weboldalunkon kényelmesen, kedvezményes áron!

Szállásfoglalás itt!

SZÉP Kártya Elfogadóhely

SZÉP Kártya Elfogadóhely!

Fizessen bankkártyával!

Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, OTP BankPont

Fizessen bankkártyával!

Fizessen bankkártyával

Megközelítés

Magyarország fővárosától, Budapesttől 120 km-re a szigetköz bejáratánál, Győrtől 6 km-re az 1-es főúton Hegyeshalom felé található Abda.
Tovább >>Nagyobb térképre váltás

Kövess minket!

facebook twitter

Galéria

Főoldal | Rólunk | Házirend | Áraink | Albérlet | Wellness ajánlatunk | Szállásfoglalás | Galéria | Kapcsolat